від 65 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Чашка в Україні увійшла в моду як подарунковий сувенір, який розумні та винахідливі українці користуючись послугами РА "ТВИЙ ДИЗАЙН" втомилися робити з подарунка свою рекламу.
Керамічні чашки є особистим предметом кожної людини. На роботі, в офісі, вдома, в гостях — ми всі п'ємо чай або каву з різного роду посуду. Особливо приято пити гарячі напої з керамічного посуду, позаяк вона є натуральною і тому сприяє насиченішому смаку й аромату.
Ох, вже ці різновиди та підвиди... Ми з найпершої миті свого пробудження схильні мріяти й просто думати про ковтку чогось. Ну у кожного свої переваги, кому ароматна бадьорлива кава, кому міцний зелений або чорний чай, кому трав'яні склади для здоров'я й очищення організму, кому гарячий шоколадний напій — какао, кому просто чистої води з кулера, і, до речі, це правильно, до всіх перерахованих рідин треба пити просту воду, боячись, що вона все ж чиста, як-нікак. І для всіх напоїв, і для всіх видів пиття є свої різновиди кухлів. Ось давайте і розберемося, що означає словосполучення — різновиди кухлів .
Почнемо з того, що різновиди кухлів можуть поділятися на, власне кажучи, матеріал, з якого вони і зроблені. Наприклад, кажучи про типи кухлів, перерахуємо — скляні, керамічні, алюмінієві, порцелянові, залізні, дерев'яні, термокухлі. Але це тільки загальний опис різновидів кухлів. Далі йде конкретніше визначення підвид кухлів. Наприклад, керамічні можуть бути кружечками, що світяться в темряві, такий ефект досягається завдяки спеціальним фарбам і покриттю. Або ж тип кухлів — хамелеон, у разі потрапляння гарячої рідини в таку кухоль починає проявлятися малюнок, фотографія, знак, символ, все, що завгодно душі та замовнику. А чудові термокухля схожі на термосу, утримують тепло напою досить довгий час і водночас не обпікають руки, їхня поверхня залишається цілком комфортною для того, щоб утримувати посуд у руках. Не так давно я оглядалася передавання про ресторани, у якійжурнал про те, що найвищим пілотажем у діяльності ресторану вважається, крім інших інших важливих умов, ще й те, щоб Вамочний гарячий напій (кава, чай) у прохолодному гуртку. Як це встигнути зробити я не знаю, охолоджувати склянки, чи що? Але кава не має швидко охолонути через прохолодний стаканчик, і обпікатися клієнт теж не має права, взявши посуд у руки. Ось така таємниця, можливо, тільки для мене таємниця.